top of page

Min baggrund

Mit navn er David Kierulf Andresen.

Jeg er autoriseret Body SDS-behandler, hvilket betyder, at jeg løbende udvikler mine teknikker og kompetencer med kurser hos Body SDS i Parken, København.

Body SDS gjorde for mange år siden kæmpe indtryk på mig, da jeg på egen krop erfarede, hvor effektivt det kan være. Hvordan det at udvikle kontakten til min egen krop og indsigten i min egen psyke og følelsesliv, kunne åbne for et bedre og friere liv. Den oplevelse og det velvære vil jeg virkelig gerne give videre til andre, der har behov for det!

Som behandler har jeg fundet en ideel kombination af at arbejde med mennesker i udvikling, at have fokus på krop og sundhed, at kunne påvirke processer i kroppen direkte gennem behandling - og at være medvirkende til at skabe mere mening og tillid i livet for mine klienter!

Jeg brænder for at være en værdifuld personlig behandler.

profilbillede SH.jpg

Jeg er "Autoriseret" Body SDS-behandler, hvilket betyder, at jeg løbende holdes fagligt opdateret med teknikker og nye arbejdsmetoder gennem kurser hos Body SDS i København.

Registreret alternativ behandler (RAB) betyder, at jeg har en sundhedsfaglig basisuddannelse som tillæg til Body SDS. Som registreret alternativ behandler modtager jeg også klienter fra forsikringsselskaber, som bruger Body SDS. Undersøg evt. muligheder for tilskud hos din sygeforsikring eller pensionsselskab.

rab-logo_edited_edited_edited.png
1-102.jpg
KURSER

2022: Psyko-neuro-immunologi (Holistica Medica)
2022: Anatomi og fysiologi (Pons.dk)
2022: Sygdomslære (Pons.
dk)
2022: Alternativ Medicin og Klinikvejledning (Pons.dk)

2023: Behandling af angst (Kropsrummet.dk)
2023: Dramatrekanten (Kropsrummet.dk)
2023: Psyko-neuro-immunologi (II)
 (Holistica Medica)
2023: Healing af det indre barn (Center for kropskultur)


2023: "Lænden taler - lytter du?" (Den Danske Zoneterapeutskole)
2023: Meridianteori-workshop 1 (v. Adam Wolthen-Ræthinge)
2023: Meridianteori-workshop 2 (v. Adam Wolthen-Ræthinge)
2023 Scoliosis (Body SDS)

2024 Piskesmæld (Body SDS)
2024 Scheuerman (Body SDS)
2024 Psoas og lyske (Center for Kropskultur)


 
Min historie med Body SDS

I 2014 anbefalede en god ven mig at prøve en Body SDS-behandling, da han mente, at jeg havde nogle stress-symptomer.


Jeg blev ret overrasket. Terapeuten, som var en kvinde lidt ældre end mig selv, stønnede højt under det meste af behandlingen. Hun prøvede nok at vise mig, hvordan jeg skulle trække vejret... Men jeg kunne slet ikke abstrahere fra den højlydte stønnen. Den første behandling kan ofte være præget af en naturlig usikkerhed og anspændthed. Det blev den i hvert fald for mig. Det handler i høj grad også om at forstå, hvad behandlingen går ud på og turde give sig hen til det.

Min anden behandling var hos en autoriseret Body SDS-terapeut, der havde en anden tilgang. For det første var den indledende samtale længere. Under den fysiske behandling havde denne behandler også fokus på vejrtrækningen, men stønnede hverken ligeså højt eller hele tiden. Den behandling var en øjenåbner for mig!

I 2019 fik jeg flere behandlinger hos sidstnævnte terapeut, og det var utroligt, hvordan behandlingerne kunne skabe ro og afslappethed i min krop. Jeg fik etableret en ny kontakt med mig selv og mine behov. Behandlingerne fjernede midlertidigt alle symptomer på stress og angst, og fortalte mig på den måde, hvor effektivt kroppen fungerer og at der fandtes en anden og bedre tilstand for mig.

Jeg besluttede mig for at give uddannelsen en chance. Det gik op for mig, at jeg kan hjælpe andre, som er kommet i andre eller tilsvarende situationer.

Nu kan jeg give behandlinger, der sætter positive spor hos klienten, hvad enten det drejer sig om en fastlåst skulder, en anspændt nakke, en følelse af utilstrækkelighed eller en svær situation på arbejdet.

Jeg kan give behandlinger, der skaber velvære og ny inspiration i klientens liv.

Jeg kan give behandlinger, der kan hjælpe, hvis nervesystemet ikke er i balance og man fx føler stress eller angst.

Min mission er at hjælpe klienten ned i kroppen og blive sundere, stærkere og i bedre balance. Det er nemlig i vores egen krop og selvindsigt, at vi finder mening med livet...

 
bottom of page